The Bike Hub

O viață în mișcare.

Suntem motocicliști urbani și înțelegem necesitatea unor servicii rapide și eficiente. Pasiunea noastră pentru motociclete este la fel de importantă ca și competențele noastre tehnice.

Aducem laolaltă cele mai distinse și istorice mărci din lumea motociclismului: Moto Guzzi (înființată în 1921), Aprilia care în douăzeci de ani s-a remarcat ca unul dintre cei mai de succes producători din campionatele mondiale de viteză și superbike, scuterele Vespa, sinonime cu mobilitatea pe două roți din 1946.

Ne angajăm să vă oferim cunoștințele noastre de neegalat în ceea ce privește scuterele și motocicletele și cel mai eficient și prietenos service unde discuțiile directe duc la rezultate rapide și relații de încredere. Suntem la rândul nostru motocicliști urbani și înțelegem necesitatea unor servicii rapide și eficiente.

The Bike Hub este importator oficial pentru România al grupului Piaggio pentru brandurile Aprilia, Vespa, Moto Guzzi, Piaggio, Gilera și Derbi, cât și pentru Tucano Urbano, Akrapovic și Polini.

Importator oficial Aprilia

Tehnologie, stil, inovație și pasiune: acestea sunt principiile ce au ghidat Aprilia de la începuturile sale timide, de la sfârșitul anilor ’60 într-un mic atelier până la producția de motociclete europene de ultimă generație, cu o gamă completă de motoare de la 50 la 1100cc.

Aprilia și-a îmbogățit în mod constant experiența în sfera competitivă, cu 200 de victorii și 26 de titluri mondiale în categoriile 125 și 250cc trail și superbike. Acest lucru a facilitat dezvoltarea celor mai bune soluții tehnologice posibile, ce se regăsesc în gama de produse Aprilia.

Descoperă modelele

Importator oficial Moto Guzzi

LEGENDA DE 100 ANI.

Moto Guzzi este cel mai vechi producător european în producția continuă de motociclete ce oferă entuziaștilor pe două roți o motocicletă clasică italiană touring de înaltă calitate și siguranță.

Înființată în 1921 în Mandello del Lario, Italia, Moto Guzzi este recunoscut pentru rolul său istoric în fabricarea motocicletelor italiene, în industria motocicletelor și în inovațiile din industrie – inclusiv primul cric central pe o motocicletă, tunelul de vânt și motorul cu opt cilindri.

Descoperă modelele

Piaggio

Piaggio este sinonim cu libertatea în viața de zi cu zi. Piaggio oferă o gamă completă de soluții originale, creative și inteligente pentru mobilitatea urbană.  Piaggio oferă soluții moderne de mobilitate cu un stil elegant și distinctiv. Aproape de problemele oamenilor, Piaggio este ghidat de factorii de decizie ai inovării tehnologice, de siguranță și respect față de mediu. Piaggio este lider în sectorul mobilității ușoare din Europa și din SUA.

Descoperă modelele

Vespa

Vespa este expresia unui stil de viață unic distinctiv. Succesul său de durată se datorează în mare parte originilor sale extraordinare și identității sale simbolice și iconografice. Printr-o combinație de sensibilitate culturală și inovație constantă, brandul continuă să surprindă și să încânte fanii din întreaga lume.

Descoperă modelele

Contact

Vânzări motociclete

O gama larga de modele Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio si Vespa va stau la dispozitie. Solicită o ofertă.

Programare service

Echipa noastră deține cunoștințele profesionale necesare pentru a vă sfătui în orice situație care implică o motocicletă a grupului Piaggio și vă asigurăm că veți primi tot ajutorul de care nevoie pentru a obține satisfacție maximă de la motocicleta dumneavoastră.

Echipamente și accesorii

Asiguram intreaga gama de accesorii, echipamente si piese de schimb originale pentru Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio si Vespa.Acestora li se adauga: evacuari Akrapovic si Mistral, chituri de putere Polini, sisteme de suspensii Bitubo, echipamente Tucano Urbano si incaltaminte moto Stylemartin.

Item added to cart.
0 items - lei
Tucano Urbano SHOP