Contact

The Bike Hub

Serviciile noastre se bazează pe încredere și integritate, iar echipa noastră vă stă întotdeauna la dispoziție dacă aveți nevoie de asistență. Ne puteți contacta telefonic sau prin email. Vă puteți simți și în formularul de contact de mai jos și echipa noastră vă va contacta cât mai curând posibil.

PROGRAMEAZA-TE LA TEST RIDE!

O gama larga de modele Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio si Vespa va stau la dispozitie pentru test.

Daca nu ai casca sau echipament, nici o problema le asiguram noi.

Află mai multe

Finanțare

Consiliere finantare pentru persoane fizice – credit de consum sau persoane juridice- leasing prin partenerii acreditati:
Unicredit Leasing, Ideea Leasing, Cetelem si TBI Credit. Alternativ, dumneavoastra puteti sa obtineti finantarea de la orice societate bancara sau IFN.

Finanțarea. Cum funcționează?

 1. Completeaza formularul alaturat cu datele tale si indica vehiculul pe care vrei sa il achizitionezi.
 2. Unul dintre colegii nostrii va va contacta pentru o simulare de rata de plata lunara.
 3. Daca rata de plata, lunara indicativa, corespunde veniturilor dumneavoastra, putem incepe procesul de analiza.
 4. Analiza si aprobarea unui credit pe persoana fizica dureaza intre cateva orea si o 1 zi. Analiza, evaluaeaza veniturile dumneavoastra lunare si eventualele datorii( credite) in derulare.
 5. In cazul unui leasing pe persoana juridica, analiza si aprobarea pot dura intre 5 si 14 zile lucratoare. Acesta necesita o serie de documente contabile, ale firmei care acceseaza finatarea. Formularele se completeaza si trimit pentru analiza.
 6. Echipa noastra va consiliaza pe durata intregului proces de finantare pentru a va achizitiona vehiculul cat mai repede.
 7. Din momentul aprobarii finatarii, putem emite un numar de inmatriculare provizoriu valabil 90 de zile si astfel puteti pleca cu vehiculul direct pe roti.

Persoana


Asigurare.

Aveti nevoie de o polita de asigurare RCA si  CASCO? Completati formularul si in cel mai scurt timp o sa fiti contactat. Serviciile de ofertare si emitere prin intermediul Vector Broker de Asigurare – Reasigurare SRL, nr. inregistrare RBK-195. Completeaza formularul si te vom contactacta cat mai curand.

Persoana


SOLICITA OFERTA RABLA MOTO!

Parcurge cu atentie informatiile de pe website si completeaza formularul!

Tichetele rabla disponibile pentru anul 2020

 • 3.500 lei – prima de casare – se obține la casarea unei mașini mai vechi de 8 ani. Prima de casare poate fi folosită pentru achiziționarea unei motociclete sau scuter nou cu motor termic sau electric cu capacitatea cilindrica mai mare de 50cmc / puterea dezvoltata sa fie mai mare de 4kw iar viteza constructiva mai mare de 45km/h.
 • 3.500 lei – ecoBonus pentru achiziția de motociclete și scutere noi cu condiția ca sursa de energie a acestora să fie un motor electric iar puterea dezvoltata sa fie mai mare de 4kw si viteza constructiva mai mare de 45km/h.

 Documente necesare

Este necesar să prezențati următoarele documente:

 • actul de identitate, original și copie, atât pentru beneficiar cât și pentru proprietarul rablei;
 • certificatul de înmatriculare al mașinii vechi în copie legalizată; auto trebuie sa fie mai veche de 8 ani!
 • cartea de identitate a rablei în copie legalizată;
 • certificatul de atestare fiscală emise de către direcțiile de taxe și impozite locale din cadrul primăriilor de pe raza unde domiciliază atât proprietarul rablei cât și cumpărătorul noului autovehicul, rezultând faptul că nu au datorii. Pe certificatul fiscal al proprietarului trebuie specificat că are în proprietate rabla ce urmează a fi casată.

Pasii de urmat:

 1. Casarea masinii vechi: După ce The Bike Hub confirmă validarea în aplicația PSIPAN, proprietarul mașinii uzate se prezintă la un centru autorizat Remat cu mașina pentru casare. În urma procesului de casare se va obține certificatul de distrugere a autovehiculului vechi.
 1. Radierea din circulație: După casare, proprietarul are obligația să radieze vehiculul vechi la DRPCIV.
 1. Prezentarea dovezii de radiere: În termen de maxim 60 de zile de la introducerea în aplicația PSIPAN a datelor (PASUL 1), proprietarul de vehicul uzat trebuie să prezinte la The Bike Hub certificatele de distrugere și radiere ale mașinii vechi.
 1. Finalizarea procesului: După ce au fost urmați toți pașii de mai sus, The Bike Hub poate elibera factura de achiziție a scuterului sau a motocicletei noi.
 1. Efectuarea platii: Pe baza facturii primite se achita scuterul sau motocicleta si proprietarul se ocupa ulterior de inmatricularea acesteia. The Bike Hub, poate emite contra cost numere provizorii pe numele cumparatorului, valabile 90 de zile.

Va rugam sa considerati faptul ca procesul de aprobare a ticketului Rabla asa cum este descris mai sus necesita timp de procesare a documentelor in cadrul platformei PSIPAN. The Bike Hub, face toate demersurile legale pentru emiterea cat mai rapida a facturii aferente scuterului sau motocicletei.

Solicita Oferta Accesorii!

Asiguram intreaga gama de accesorii, echipamente si piese de schimb originale pentru Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio si Vespa.

Acestora li se adauga: evacuari Akrapovic si Mistral, chituri de putere Polini, sisteme de suspensii Bitubo, echipamente Tucano Urbano si incaltaminte moto Stylemartin.

Alege produsele originale, omologate pentru protectie si siguranta!

DORESC PROGRAMARE SERVICE!

Completeaza formularul si te vom contactacta cat mai curand.

Daca vrei sa adaugi accesorii sau echipamente, acum este momentul ideal sa o faci.

SHOWROOM
Calea 13 Septembrie, nr. 55-57, București, România
Telefon: (+40) 031.425.0937 /   0738.533.093
Email: sales@thebikehub.ro

SERVICE
Strada Sergent Nutu Ion, nr. 8-10, Corp C3, București, România
Telefon: (+40) 031 425 5418 / 0725.973.610
Email: service@thebikehub.ro

Telefon

Showroom: 0738.533.093
Service: 0725.973.610

Adresă

Showroom: Calea 13 Septembrie, nr. 55-57, București, România
Service: Strada Sergent Nutu Ion, nr. 8-10, Corp C3, București, România

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: închis

Informații companie

 • Denumire companie: SC BIKEHUB S.R.L
 • Reg. Com.: J40/2634/2007
 • CIF: 21044077
 • Showroom: Calea 13 Septembrie, nr. 55-57, București, România
 • Service: Strada Sergent Nutu Ion, nr. 8-10, Corp C3, București, România
 • Sediu social: Calea 13 Septembrie, nr. 55-57, București, România
 • IBAN: RO77BACX0000001688369000
 • Telefon: +4 0738.533.093
 • Email: sales@thebikehub.ro
Item added to cart.
0 items - lei
Tucano Urbano SHOP